Αρχική Σελίδα » ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ » ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

Floara di Munte



Floara di Munte
 
Συνοδεύει
Θαυμάσιο απεριτίφ, απολαμβάνεται μόνο του, συνοδεύει finger foods αλλά και πλήρη γεύματα που βασίζονται στα θαλασσινά και στα ψάρια.
Χαρακτηριστικά
Διαυγές και κρυστάλλινο, με ανοιχτό κίτρινο χρώμα, μικρές και κομψές φυσαλίδες και αναβρασμό μεγάλης διάρκειας. Στη μύτη εκφράζει αρώματα λουλουδιών και φρέσκων λευκόσαρκων φρούτων, που συμπληρώνονται από αρωματικές νότες ζύμης και μπισκότου. Γευστικά, είναι πλούσιο και ταυτόχρονα δροσερό χάρη στην οξύτητά του. Αρμονικό με καλή και μακριά επίγευση.
Οινοποίηση
Πίεση ολόκληρου του σταφυλιού έως 1 bar. Στατική απολάσπωση και ζύμωση σε θερμοκρασία κάτω από 15° C. Παραμονή 5 μηνών πάνω στις λεπτές λάσπες. Στη συνέχεια γίνεται προσθήκη του liqueur de tirage (το ίδιο κρασί με 500gr/lt ζάχαρη) και το κρασί εμφιαλώνεται. Παραμονή 20 μήνες στις λάσπες και ακολουθεί η διαδικασία αφαίρεσης της οινολάσπης. Προστίθεται έπειτα το liqueur d'expedition και ταπώνεται με τον φελλό.
Λοιπά Χαρακτηριστικά
ΠοικιλίεςΝτεμπίνα
ΠεριοχήΖίτσα
Floara di Munte

Press Photos Διαβάστε το Blog μας Επισκευτείτε το Ξενοδοχείο μας
MySQL: 0.0004 s, 0 request(s), PHP: 0.0476 s, total: 0.0480 s, document retrieved from cache.