Αρχική Σελίδα » ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ » ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

Φλογερό



Φλογερό
 
Συνοδεύει
Συνοδεύει εξαιρετικά τα κρέατα σχάρας και το κοκκινιστό μοσχάρι.
Χαρακτηριστικά
Βαθύ κόκκινο χρώμα με κεραμιδί ανταύγειες. Ελαφρύ άρωμα δρυός αρμονικά δεμένο με το άρωμα της ποικιλίας και το χαρακτηριστικό άρωμα της αναγωγικής παλαίωσης.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή οινοποίηση, με διάρκεια εκχύλισης 20-25 μέρες. Η ωρίμανση - παλαίωση γίνεται για 12 μήνες σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια, και παραμένει 6 μήνες στις φιάλες.
Μικροκλίμα
Ορεσίβιο Μετσόβου. Δυνατές βροχές και χιονοπτώσεις τον χειμώνα, ελλειμματική υγρασία και ήπιες δροσερές θερμοκρασίες το καλοκαίρι. Οικοσύστημα ορεινό Μετσόβου, επικλινές, σε υψόμετρο που φτάνει τα 900-1000 μέτρα, από αποσαθρωμένους σχίστες. Δυσπρόσιτο στην μηχανική εξυπηρέτηση.
Λοιπά Χαρακτηριστικά
ΠοικιλίεςMerlot
ΈδαφοςΑργιλοπηλώδες
Στοιχεία Ταυτότητας
  • Ο πίνακας που αποτελεί και την ετικέτα του κρασιού βρίσκεται στην ομώνυμη σουίτα του ξενοδοχείου Κατώγι Αβέρωφ
  • Ιδανικό για κατανάλωση πλάι σε αναμμένα τζάκια
Φλογερό

Press Photos Διαβάστε το Blog μας Επισκευτείτε το Ξενοδοχείο μας
MySQL: 0.0004 s, 0 request(s), PHP: 0.0368 s, total: 0.0372 s, document retrieved from cache.