Αρχική Σελίδα » ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ » ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

Inima Ξινόμαυρο 2013



Inima Ξινόμαυρο 2013
 
Συνοδεύει
Κυνήγι, ψητά και μαγειρευτά κρέατα
Χαρακτηριστικά
Λαμπερό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Ξεχωρίζει για τα έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, με νότες βιολέτας και γλυκόριζας. Στο στόμα είναι κομψό και ισορροπημένο με καλοδουλεμένες ταννίνες και πολύπλοκο χαρακτήρα. Ενα εκλεκτό κρασί, με έντονο αρωματικό και γευστικό προφίλ και μακρυά επίγευση.
Οινοποίηση
Προζυμωτική εκχύλιση εν ψυχρώ σε θερμοκρασία <15 C για επτά ημέρες. Ακολουθεί ζύμωση για είκοσι περίπου ημέρες σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 30° - 32° C. Μηλογαλακτική ζύμωση σε δρύινα βαρέλια, όπου ο νέος οίνος παραμένει σύλλασπος για διάστημα 2 μηνών με συνεχή ανάδευση. Ακολουθεί απολάσπωση και συνέχεια της ωρίμανσης στα βαρέλια για ακόμα 10 μήνες τουλάχιστον.
Λοιπά Χαρακτηριστικά
ΠοικιλίεςΞινόμαυρο
Inima Ξινόμαυρο 2013

Press Photos Διαβάστε το Blog μας Επισκευτείτε το Ξενοδοχείο μας
MySQL: 0.0005 s, 0 request(s), PHP: 0.0392 s, total: 0.0397 s, document retrieved from cache.