Αρχική Σελίδα » ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ » ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

Κατώγι Αβέρωφ Ερυθρός



Κατώγι Αβέρωφ Ερυθρός
 
Συνοδεύει
Κρέατα μαγειρευτά, όπως μοσχάρι κοκκινιστό, γιουβέτσι, μακαρονάδες με κόκκινες σάλτσες, κρέατα στη σχάρα, αρνί στη σούβλα, κοκορέτσι και λουκάνικα.
Χαρακτηριστικά
Σύνθετο διαυγές ερυθρό χρώμα, πλούσιες και ελκυστικές ανταύγειες. Ιδιαίτερο μπουκέτο όπου τα αρωματικά χαρακτηριστικά δένονται ισόρροπα με το ιδιαίτερο άρωμα της δρυός. Απαλή γεμάτη αίσθηση στο στόμα με πλούσια αρωματικά χαρακτηριστικά.
Οινοποίηση
Κλασική συνοινοποίηση των τριών ποικιλιών, σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 30 °C. Οι θερμοκρασίες ζύμωσης ενισχύονται κατά την αποζύμωση και το στάδιο της μηλογαλακτικής ζυμώσεως στην οποία αποδίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα, σε αίθουσα ζυμώσεων μονωμένη και με κεντρική θέρμανση. Η ωρίμανση - παλαίωση γίνεται για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια και παραμένει 6 μήνες στη φιάλη.
Λοιπά Χαρακτηριστικά
ΠοικιλίεςCabernet Sauvignon (τα πρώτα κλήματα ξενικής ποικιλίας που καλλιεργήθηκαν στην Ελλάδα), Merlot και Αγιωργίτικο.
Στοιχεία Ταυτότητας
  • Εμβληματικό κρασί, το πρώτο premiun κρασί στην Ελλάδα. Παράγεται από το 1963
  • Δεν προδίδει τους καταναλωτές του
  • Πολύ φιλικό προς το φαγητό
  • Πρόταση για μεγάλα τραπέζια και δεξιώσεις
Κατώγι Αβέρωφ Ερυθρός

Press Photos Διαβάστε το Blog μας Επισκευτείτε το Ξενοδοχείο μας
MySQL: 0.0004 s, 0 request(s), PHP: 0.0350 s, total: 0.0354 s, document retrieved from cache.